Μοιραστείτε το


Απόφαση Αριθμ. οικ. 6312/365 (ΦΕΚ τ.Β' 511/20-2-2019)

Κήρυξη γενικώς υποχρεωτικής της από 30.7.2018 Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας «Για τους όρους αμοιβής και εργασίας των εργαζομένων σε επιχειρήσεις μεταλλευτικές, λιγνιτωρυχείων, ορυχείων, επεξεργασίας εμπλουτισμού ή μεταποίησης μεταλλευμάτων ορυκτών, μελετών και εκμετάλλευσης»


Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Έχοντας υπόψη:.....

αποφασίζουμε:


Κηρύσσουμε γενικώς υποχρεωτική την από 30.7.2018 Συλλογική Σύμβαση Εργασίας «Για τους όρους αμοιβής και εργασίας των εργαζομένων σε επιχειρήσεις μεταλλευτικές, λιγνιτωρυχείων, ορυχείων, επεξεργασίας εμπλουτισμού ή μεταποίησης μεταλλευμάτων ορυκτών, μελετών και εκμετάλλευσης», με Πράξη Κατάθεσης 13/1.8.2018, για όλους τους εργοδότες και εργαζόμενους του κλάδου, που αφορά αυτή.

Η απόφαση αυτή ισχύει από τη δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Αθήνα, 11 Φεβρουαρίου 2019

Η Υπουργός
ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ

Σ.Σ.Ε. (30.7.2018) Για τους όρους αμοιβής και εργασίας των εργαζομένων σε επιχειρήσεις ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΕΣ, λιγνιτωρυχείων, ορυχείων, επεξεργασίας εμπλουτισμού ή μεταποίησης μεταλλευμάτων ορυκτών, μελετών και εκμετάλλευσης

8-2-2019 Υπ. Εργασίας: Επέκταση της κλαδικής Σ.Σ.Ε. των εργαζομένων σε μεταλλευτικές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις λιγνιτωρυχείων, ορυχείων, μεταλλευμάτων ορυκτών, μελετών.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Κύλιση στην Αρχή