Κλειστά λόγω της κακοκαιρίας τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών KΔΑΠ και τα Κέντρα Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΚΔΗΦ.
Από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Κλειστά θα παραμείνουν λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΑΠμεΑ) και τα Κέντρα Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔΗΦ).
Με στόχο την προστασία και τη διασφάλιση της υγείας τόσο των ωφελούμενων όσο και των εργαζόμενων, με απόφαση της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνας Μιχαηλίδου, θα παραμείνουν κλειστά τα ΚΔΑΠ και τα ΚΔΗΦ σήμερα 15.02.2021 και αύριο 16.02.2021 λόγω της έντονης κακοκαιρίας (χιονόπτωσης και παγετού) στις περιφέρειες:
Αττικής
Κεντρικής Μακεδονίας
Δυτικής Μακεδονίας
Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
Θεσσαλίας
Στερεάς Ελλάδας
Βορείου Αιγαίου.
Και στις Περιφερειακές Ενότητες:
Ιωαννίνων,
Κέρκυρας,
Χανίων.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΕΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Με απόφαση της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνας Μιχαηλίδου, θα παραμείνουν κλειστά όλα τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΑΠμεΑ) και τα Κέντρα Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔΗΦ) στις περιφέρειες Αττικής, Κεντρικής Μακεδονίας πλην Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Δυτικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας, Βορείου Αιγαίου και στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων την Τετάρτη 17.02.2021 και Πέμπτη 18.02.2021 λόγω της έντονης κακοκαιρίας (χιονόπτωσης και παγετού).
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ